_

image7

Det är i senaste laget för min första Kaptenen Kommenterar. Tar inga omvägar, utan går direkt på tre mer eller mindre fenomen som utspelat sig under de två första matcherna:

1: Leif Svalgård. Citerar Lagerbäcks kommentar från presentationen av Henke comback i landslaget: "Å det behövs väl inte någon vidare presentation."

2: Män som förvandlas till pojkar. Under korpens än så länge korta resa har vi fått beskåda en magiska förvandling. Ett storslaget Harry Potter senario där stora män gnäller på medspelare, motståndare och domare som små pojkar. Detta har upprepats ett flertal gånger och citat som: "Om de gnäller på domaren så får väl vi också göra det!", "Nästa gång smäller det!" och "DOMARN, HAN HAR JU INTE BENSKYDD. INGA BENSKYDD, VA! RÖTT!!!" är bara några exempel på vad dessa stora män slänger ur sig mellan kramp-andningen. Fortsättning följer...

3: Domarna. I år har korpen verkligen satsat sitt knapra kaptal på domarna, för att ge oss kämpande hjältar en rättvis chans. Kanske gick det helt enkelt inte att ge Tage tjockare glasögon? Vem vet inte du, inte jag???
I år har vi i alla fall fått börja med en "Lilla Fridolf" samt en... hmm... nej, den senare har jag inte sätta i sammanhang med någonting liknande. En Serb-liknande-sak som beställer sina kläder från 1973. Rolig var han i alla fall och med med skarpa kommentarer som "Är du färgerblind?" (riktat mot motståndarnas målvakt) förgyllde han matchen i måndags.

Frågan är fortfarande vad de får för att dömma en match?


Kommentarer
Postat av: Danne majs

Jag gillart!

2008-05-25 @ 23:19:07
Postat av: Mattinho

Haha, riktigt skön blogg ni har killar. Tjecka (som dom skulle skrivit i forna Tjeckoslovakien) in våran hemsida vettja - laget.se/fcsnopptorp.

Väl mött i sommar boys
//Mattinho, FC Snopptorp

2008-05-26 @ 10:04:38
URL: http://www.laget.se/fcsnopptorp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0